top of page

about

Jeg er energien bag Power and People og har siden 2005 samarbejdet med ledere om at udvikle deres medarbejdere enkeltvis og i teams omkring trivsel, kommunikation og samarbejde især i forbindelse med organisatoriske forandringsprocesser.

En særlig niche har desuden været at coache og rådgive ledere i ”primadonnaledelse”, kunsten at få nøglemedarbejdere med stjernekompetencer til at lade sig lede og indgå i et arbejdsfællesskab med struktur og rammer.

Jeg har derudover 12 års erfaring i at undervise mennesker både individuelt og i grupper, i at lære dem deres egen unikke energi at kende, at bruge intuitionen bevidst i samspillet med andre intelligenser, i at presence og at koble op på den kollektive intelligens, som vi alle har adgang til.


Download mit CV som PDF

about
passion

passion

Min passion er at bidrage til meningsfuld og bæredygtig ledelse hele vejen ned i organisationer ved at inspirere og klæde topledere på til at blive den bedste udgave af dem selv både som ledere og som mennesker.

Gennem one to one forløb at nå ind til en dybere erkendelse af, hvad deres sande lys er, og invitere til at lede fra det sted for at skabe stærke relationer og samarbejde omkring et højere formål

referencer

referencer

Jeg respekterer i høj grad mange af mine kunders ønske om diskretion. Af den grund lægger jeg ikke udtalelser ud på hjemmesiden. Du er imidlertid velkommen til at kontakte mig, og så skal jeg henvise til en leder, der er eller har været i samme branche eller med lignende udfordringer, som kan fortælle om sin coachingoplevelse eller træning hos mig.

kunder

kunder

Royal Copenhagen, Fiskars

Det Kongelige Teater

Louisiana, Museum of Modern Art

Nordisk Film

AP Møller-Mærsk A/S

DT Group Danmark A/S

Schneider Electric Danmark A/S

Spies Rejser

Kieler Arkitekter APS

Handelsbanken

Carnegie Bank A/S

Dupont

CGI Danmark A/S

Axiell Group

HK

Gentofte Kommune

Hørsholm Kommune

Naturstyrelsen

Webjuice A/S

Inbound CPH

bottom of page