action

Du er altid velkommen til at kontakte mig ved at ringe, skrive en email eller udfylde kontaktformularen. Jeg vender som hovedregel tilbage på din henvendelse indenfor 24 timer.

Ved aflysning skal du venligst give mig besked senest kl 16 dagen før. Aflysning inden kl 9 på den aftalte mødedag koster halv pris af sessionen herefter fakturerer jeg fuld pris.

email: paulinepoulsen@powerandpeople.com

mobil: 3068 3885

Vejledende priser

Sessioner for ledere à 2 timers varighed købt stykvis kr. 3.000,- plus moms

Sessioner for medarbejder à 1 1/2 times varighed kr. 1.500,- plus moms

 

Alle priser er med udgangspunkt i, at sessioner og træning foregår hos mig og er ex moms. Jeg kommer gerne ud på virksomheden eller i organisationen med tillæg af transporttid og evt. forplejning.

Klippekort på 20 sessioner kan anvendes af både ledere og medarbejdere. Ledercoaching tæller for 2 klip pr. session og medarbejdere 1 klip. Pris 28.500

 

Klippekort på 30 sessioner pris kr. 40.500,- plus moms

 

Klippekortet gælder et år fra aftalen indgåes, og antallet af anvendte sessioner rapporteres løbende tilbage. Eventuelle overskydende møder bortfalder efter udløbsdato uden refusion.

power and people

Power and People har siden 2005 assisteret både ledere og medarbejdere i private og offentlige organisationer gennem forskellige forandringsprocesser. På den baggrund tilbyder Power and People individuelle forløb og konsulentydelser indenfor den bløde del af HR og ledelse. Visionen er at udvikle en Ny Nordisk Ledelsesfilosofi baseret på menneskelig bæredygtighed.

Send en besked

v/ Pauline Skov Poulsen

Specialist i energi og intuition
Cand.Mag & Psykoterapeut MPF
EMCC godkendt Coach

paulinepoulsen@powerandpeople.com

+45 3068 3885

  • Black LinkedIn Icon

navn: *

email: *

telefon:

besked: