top of page

intuitionen vil fortælle forstanden, hvad der venter forude 

- Blaise Pascal (1623-1662)

Gå bag om vanetænkningen og åben op for et dybere bevidsthedslag gennem personlige og nærværende samtaler omkring dit private og professionelle lederskab.

Brug et trivselstjek til at sikre din fortsatte gode kørsel eller hvis uheldet er ude, få et pit stop, så du kan komme på banen igen i fuld topform.

Du er godt i gang med at lede andre og ønsker at blive klogere på dig selv og din ledelsesstil i de mest udfordrende situationer på arbejdet.

Intuitionen er meget mere end blot en god mavefornemmelse. Det er indgangen til det geniale, kreativiteten og det innovative lederskab.

leadership empowerment
PaulinePoulsen_ikoner_3.png

Kriserådgivning og psykologisk hjælp kan være en nødvendighed, når livsomvæltende eller voldsomme begivenheder rammer medarbejderen privat eller på arbejdspladsen.

PaulinePoulsen_ikoner_7.png

At kunne skelne mellem travlhed og stress og tage mistrivslen i opløbet ved at være opmærksom på indre signaler, er en evne der

gavner både arbejdsglæden, samarbejdet og resultaterne.

PaulinePoulsen_ikoner_4.png

Løbende medarbejderudvikling er en win-win, der på én gang skaber medarbejdertilfredshed og loyalitet og fremtidssikrer virksomhedens adgang til de nødvendige, menneskelige ressourcer.

PaulinePoulsen_ikoner_8.png

Gør vejen fra arbejdsgruppe til team eller fra team til high performance team lettere, kortere og sjovere  ved at være enige om måden at arbejde på ud fra et klart billede af teamets fælles profil.

people empowerment
bottom of page