Bring dig selv og andre bedre i spil i teamsamarbejdet

Opdateret: juni 18Få spillet hinanden top gode i den fælles bestræbelse på at få sat et tydeligt aftryk i organisationen og ude i verden.

Udbytte

I et teamforløb er det overordnet mål på engang at bringe den enkelte leder eller medarbejder bedre i spil, udnytte teamets forskelligheder og få teamet til at arbejde optimalt sammen om et højere formål, så det giver et synligt afkast på tværs af organisationen.

Inspiration

Forløbet skræddersyes til jeres konkrete behov og udviklingsønske, men vi kigger generelt på, hvad der skal til for at 1+1 giver 11 på resultatlinjen udfra jeres aktuelle udfordringer internt og eksternt. Vi tager temperaturen på, hvordan det står til med teamets kollektive identitet, og den effekt I ønsker a skabe. Hvordan er jeres praksis omkring bevidsthed og inklusion også i forhold til resten af organisationen? Skal der skabes et stærkere fundament af tillid, der inviterer til at vise sårbarhed og generøsitet i samarbejdet? Eller skal I bare have hjælp til at håndtere konstruktive spændinger, så forskelligheder omsættes til en produktiv og innovativ kraft?


Rammen

Vi indleder typisk forløbet med en individuel samtale med alle i teamet og følger herefter teamet henover et antal halve dage, hvor vi dykker ned i selvvalgte temaer omkring det teammæssige samarbejde.


Book: Skriv til Paulinepoulsen@powerandpeople.com eller ring på 30 68 38 85 for yderligere info.

power and people

Power and People har siden 2005 assisteret både ledere og medarbejdere i private og offentlige organisationer gennem forskellige forandringsprocesser. På den baggrund tilbyder Power and People individuelle forløb og konsulentydelser indenfor den bløde del af HR og ledelse. Visionen er at udvikle en Ny Nordisk Ledelsesfilosofi baseret på menneskelig bæredygtighed.

Send en besked

v/ Pauline Skov Poulsen

Specialist i energi og intuition
Cand.Mag & Psykoterapeut MPF
EMCC godkendt Coach

paulinepoulsen@powerandpeople.com

+45 3068 3885

  • Black LinkedIn Icon

navn: *

email: *

telefon:

besked: