top of page

Dine intuitive intelligens og din stjerneenergi weekendkursus


Intuitionstræning er for dig, der vil opdage, hvordan du helt præcist kan bruge din intuition som et kompas gennem livet.

Tillid til intuitionen som vejviser opbygges gennem træning samt gennem kendskabet til os selv herunder vores stjerneenergier.


På dette weekendkursus 17-18 august får du netop vist hvordan, intuitionen kan hjælpe dig med at tiltrække og skabe det, du gerne vil opnå i dit liv med dine stjerneenergier som rammen. Det gør du ved at hoppe ind i mit legende univers af øvelser og teknikker for at opdage, hvordan din intuitive intelligens melder sig på banen og kommunikerer til dig i nuet.


Udbyttet:

* blive klogere på din stjerneenergi

*opdage dine intuitive styrker, og hvordan intuitionen taler til dig

* glæde og tryghed ved at lytte indad og stå stærkere i dig selv

* skærpe dit nærvær i nuet i brugen af dine forskellige sanser


Form:

Vi vil kigge på den røde tråd mellem dine stjerne energier og hvordan du bruger din intuition. Det gør vi ved at afprøve de forskellige former for intuition: den fysiske, den inter-relationelle, den mentale og den åndelige intuition.

Du modtager materiale om den grundlæggende træningsmetode af intuitionen og, så arrangerer jeg praktiske øvelser, der får dig til at opdage din egen umiddelbare, intuitive intelligens. Vi afprøver og kvalificerer de forskellige intuitive input for så at samle det til brugbare beskeder.

 

Program:

Lørdag 17. aug. kl. 10-17:

Formiddag: Den astrologiske udviklingsvej, og den intuitive kommunikationsmodel

Frokost: Der vil være god tid til både at nyde din egen frokost og få frisk luft.

Eftermiddag: Øvelser der afklarer dine stærkeste sanser og din umiddelbare kommunikation med din intuitive intelligens


Søndag den 18.august kl. 10-17

Formiddag: Opsamling på lørdag og smagsprøver på de fire typer af intuition

Frokost: plus sanseopgave

Eftermiddag: Øvelser med de fire typer af intuition, afrunding og hvad så herfra…. 


Det praktiske:

Pris: 3.500 kr. for early birds, der tilmelder sig inden 1. juli. For senere tilmeldte er kursusgebyret 4.500. Prisen inkluderer materiale kaffe, the vand frugt og lidt sødt.

Tilmelding: Holdet oprettes ved min. 6 deltagere og der er plads til max. 8 deltagere ud fra princippet først til mølle. Du tilmelder dig ved enten at ringe til mig på 30683885 eller skrive til paulinepoulsen@powerandpeople.com samt indbetale kursusgebyret senest fredag den 12. juli

Tilmeldingen er bindende, men hvis du bliver forhindret i at deltage, er du velkommen til at overlevere din plads til en anden. 

Sted: Vi mødes i mine lokaler på Sophies Brahes gade 1A, 1. i Helsingør


Om Pauline som underviser:

Jeg har, som de fleste, været meget intuitiv som barn, men lukkede ned for den intelligens, indtil en livskrise åbnede mig for det spirituelle på ny i mine 30'ere.

I 2002 tog jeg en to-årig spirituel uddannelse i Astrologihuset og blev eksamineret af Steen Kofoed, en af Danmarks anerkendte medier. Som en del af uddannelsen var jeg på en uges ophold på Arthur Findley College i England, hvor jeg sidenhen regelmæssigt er vendt tilbage for at videreuddanne mig indenfor det spirituelle felt. Jeg er f.eks. blevet Reiki mester og Inka mester og er meget optaget af, hvordan vi bedst udfolder og bruger vores stjerneenergi som indgang til vores essens og livsglæde.


Ved siden af mit virke som trivselskonsulent har jeg siden 2005 med stor glæde undervist grupper i at bruge deres intuition samt fungeret som spirituel rådgiver for alle slags mennesker både i private og professionelle anliggender.

Som underviser ser jeg det som min opgave at skabe et trygt, udfordrende og sjovt læringsrum, hvor der er højt til loftet og plads til at gribe det, der opstår i nuet. Jeg er optaget af at følge den enkeltes udvikling tæt på og samtidigt sikre sammenhængskraft og synergi i hele gruppen. Undervisningsformen er en blanding af oplæg, øvelser, sparring og individuel refleksion.

 


 

 

Comments


bottom of page