top of page

Forløb i Energetisk Ledelse


Er du optaget af, hvordan du leder og beslutter ud fra den fremtid, der kommer os i møde, så du bringer virksomheden, dine medarbejdere og dig selv bedst ind i den nye tid, så hop med her.


Indhold:

Over 5 1/2 dag bliver du klædt på til at begynde at lede udfra energien ved at bruge din intuition som et bevidst ledelsesværktøj.

Din intuitive intelligens fik du med i fødselsgave, den er iboende og et væsentligt kompas til livsduelighed både i forhold til at lede dig selv og til at lede andre mennesker.


Men den intuitive intelligens er unik og personlig og skal afdækkes og trænes for at blive et bevidst ledelsesværktøj. Intuitionen kommunikerer på en måde, der passer til dit mindset, dine tanker, dine følelser og dit sansesystem. Så er du opmærksom på, hvordan intuitionen taler til dig? og har du tillid til den i en grad, så de intuitive data er en del af dit beslutningsgrundlag?


Intuitonen kan være en væsentlig kilde til indsigt, når du eksempelvis som leder skal sætte retningen og det lange lys på, når du bevæger dig ind på ubetrådt land eller du har for mange data og for lidt tid til analysen og skal beslutte, hvad du tror på og går med.


Program og tilmelding:

Er du nysgerrig og vil vide mere, så skriv til Gitte Madelaire på gitte@fremkaldditnyelederskab.dk for at få kursusbeskrivelsen tilsendt. Der er tilmeldingsfrist søndag den 14. januar.


Vel mødt i det nye år


Paulinebottom of page