top of page

Genstart - Se på dig selv og dit personlige lederskab fra et nyt perspektivForær dig selv et personligt, ledelsesmæssigt service eftersyn !


Udbytte:

Med dette personlige udviklingsforløb gennem individuelle sessioner med mig, giver du dig selv mulighed for at lave et kvalificeret løft i dit private eller professionelle lederskab. Med afsæt i dit ønske om forandring får vi kastet lys på uhensigtsmæssige eller ubevidste mønstre, blokeret energi og uudnyttede kompetencer, så du bliver:


*afklaret omkring dine behov og indre motivation for dit virke i livet

*bevidst omkring, hvad der styrer dine valg

*parat til at tage de første konkrete skridt henimod dine mål


Metode:

Med afsæt i filosofien om "at gøre den du er til det du gør" får du gennem indsigtsrig sparring og praktiske øvelser aktiveret din autentiske skaberkraft og evne til at bevæge på et højere niveau. Gennem øvelserne og i samspillet med mig som din tankestrækker udkrystalliseres en gemt viden om, hvem du er, hvad du skal stille dig til rådighed med og hvordan?

Ud fra dine aktuelle erfaringer og udfordringer designer vi et forløb, der baner vejen for både hurtige wins og bæredygtige resultater på den lange bane. Men en ting er sikkert: Det der har bragt dig succesfuldt hertil, kommer ikke til at føre dig til næste bjergtop......

Ring til mig på 30683885 for mere information og priser.


Anbefaling:

”Lederskab er en dans mellem styrke og følsomhed. Pauline fra Power and People har mesterligt vist mig, hvordan man navigerer i denne dans og finder styrke i sårbaheden. Hendes vejledning har været et fyrtårn for selvindsigt og vækst.”

Erick Thürmer Direktør i Thürmer Tools

 
Comments


bottom of page