Genstart - Se på dig selv og dit lederskab fra et nyt perspektiv

Opdateret: apr. 5Forær dig selv et ledelsesmæssigt service eftersyn !


Udbytte:

Med dette personlige udviklingsforløb giver du dig selv mulighed for at lave et kvalificeret løft i dit lederskab ved at undersøge, hvordan du fortsat er relevant i den kollektive værdiskabelse?


Ud fra de røde tråde i dit arbejdsliv går vi igennem en proces, der begynder med en afklaring af din passion og dit uforløste lederpotentiale for at afslutte med at få taget de første konkrete skridt henimod din næste ledelsesmission.


Indhold:

Med afsæt i filosofien om "at gøre den du er til det du gør" får du gennem indsigtsrig sparring og praktiske øvelser aktiveret din autentiske skaberkraft og evne til at bevæge på et højere niveau. Gennem øvelserne og i samspillet med mig som din tankestrækker udkrystalliseres en gemt viden om, hvad du nu skal stille dig til rådighed med, hvor og hvordan?

Ud fra dine aktuelle erfaringer og udfordringer designer vi et forløb, der baner vejen for både hurtige wins og bæredygtige resultater på den lange bane. Men en ting er sikkert: Det der har bragt dig succesfuldt hertil, kommer ikke til at føre dig til næste bjergtop......


Book: Ring på 30683885 for mere information og priser.
power and people

Power and People har siden 2006 assisteret både ledere og medarbejdere i private og offentlige organisationer gennem forskellige forandringsprocesser. På den baggrund tilbyder Power and People individuelle forløb og konsulentydelser indenfor den bløde del af HR og ledelse. Visionen er at udbrede en Ny Nordisk Ledelsesfilosofi med menneskelig bæredygtighed som mål.

v/ Pauline Skov Poulsen

Specialist i energi og intuition
Cand.Mag & Psykoterapeut MPF
EMCC godkendt Coach

paulinepoulsen@powerandpeople.com

+45 3068 3885

  • Black LinkedIn Icon