top of page

Fra stresset til energifyldt efterår 2023

Opdateret: 18. sep.


Kurset er for dig, der ønsker at leve et energifyldt liv med fysisk og psykisk overskud

Mange af os skal helt udover kanten med stress og mistrivsel, før vi stopper op og begynder at lytte til os selv og at leve mere i overensstemmelse med vores energi. En slags bæredygtighed på det personlige plan, hvor vi bevidst kan styre og håndtere vores energi niveau i stedet for at være fanget i hamsterhjulet.

Energibevidsthed er en kompetence, som vi kan opøve ved at være nysgerrige på, hvordan vores livskraft, drivkraft og individuelle energisystem fungerer bedst og i balance.

Udbytte:

På dette forløb får du styrket din livskraft gennem en forståelse for dit personlige energisystem, og hvordan du holder det godt kørende, også i spidsbelastede situationer.

Du får også en klarere fornemmelse for dit indre lys og, hvordan energi bevidsthed kan hjælpe dig til at skabe det, du gerne vil opnå i forhold til dig selv, dit liv og omverdenen.

Hertil hører en indsigt i menneskets grundlæggende energiformer, og hvordan de hænger sammen med den ydre natur.

Sidst men ikke mindst vil du kunne opleve glæde gennem flow og synkronisitet i dit liv, 2 energiprincipper som gør det så meget sjovere at være til. Begge dele opstår, når vores feminine og maskuline energi begynder at arbejde godt sammen.


Du får ekstra stort udbytte af at kunne udveksle mere personlige indsigter med en, du allerede kender, så hook op med en ven/veninde.

I kommer selvfølgelig også med i vores eksklusive on-line gruppe, hvor vi holder tråden, deler vigtige oplevelser og erfaringer undervejs . Jeg fungerer som personlig træner imellem træningsaftenerne.


Formål og form:

Fokus er at opdage, undersøge og afprøve dit personlige energi kompas. Vi arbejder med de fire energi former, der har betydning for din trivsel og livskvalitet. Jeg arrangerer øvelser, der passer til holdets udfordringer og som giver plads til relevante reflektioner omkring forvaltning af din personlige energi, dine værdier og dit arbejdsliv.


Du hopper ind i mit eksperimenterende univers af øvelser og teknikker, for at afklare, hvordan din energi bedst næres både her og nu, og på den lidt længere bane. Teknikkerne skal praktiseres i hverdagen for at kunne tilpasses netop dit behov og din livssituation.


Du får materiale til de forskellige træningsgange. Det er en skøn blanding af baggrundsviden fra mine 11 års praksis som certificeret stresscoach og mine egne erfaringer omkring at blive energibevidst samt ekstra øvelser, du selv kan fordybe dig i.


Det Praktiske:

Geografi:

På din arbejdsplads, hvis I er en gruppe ellers underviser jeg også på Sophie Brahes gade 1A, 3000 Helsingør

Tilmelding: Kontakt mig på 30683885 for en uforpligtende samtale om behov, så sammensætter jeg et program og vi aftaler en pris.

Om Pauline Skov Poulsen:

Jeg har undervist i energibevidsthed siden 2005 som en naturlig del af mine intuitionskurser. Men efter flere opfordringer skal det nu have sit helt eget forløb.

Som underviser ser jeg det som min opgave at skabe et trygt, udfordrende og sjovt læringsrum, hvor der er højt til loftet og plads til at gribe det, der opstår i nuet. Jeg er optaget af at følge den enkeltes udvikling tæt på og samtidigt sikre samhørighed og synergi i hele gruppen. Undervisningsformen er en blanding af oplæg, øvelser, sparring og individuel refleksion.

Glæder mig stort

vel mødt

Pauline


bottom of page