Kursus i Energibevidsthed august 2022

Opdateret: for 4 dage siden


Energibevidsthed er for dig, der vil lære at holde balancen og leve et liv i overensstemmelse med din livskraft og dit indre lys. Nogle kalder det at leve et personligt, bæredygtigt liv…

Mange skal helt udover kanten med stress og mistrivsel, før vi stopper op og begynder at lytte til os selv og vores lære at leve mere i overensstemmelse med vores eget energisystem. En slags bæredygtighed på det personlige plan.

Energibevidsthed er en kompetence, som vi kan opnå/opøve/få/lære ved at være nysgerrige på, hvordan vores livskraft og individuelle energisystem er skruet sammen. Udbytte:

På dette forløb får du styrket din livskraft gennem en forståelse for dit personlige energisystem, og hvordan du holder det godt kørende, også i spidsbelastede situationer.

Du får også en klarere fornemmelse for dit indre lys og, hvordan energi bevidsthed kan hjælpe dig til at skabe det, du gerne vil opnå i forhold til dig selv, dit liv og omverdenen.

Hertil hører en indsigt i menneskets grundlæggende energiformer, og hvordan de hænger sammen med den ydre natur.

Sidst men ikke mindst vil du opnå glæden ved at opleve flow og synkronicitet i dit liv, som gør det så meget sjovere at være til. Begge dele opstår, når vores feminine og maskuline begynder at arbejde godt sammen.


Du får ekstra stort udbytte af at kunne udveksle mere personlige indsigter med en, du allerede kender, så hook op med en ven/veninde.

I kommer selvfølgelig også med i vores eksklusive on-line gruppe, hvor vi holder tråden, deler vigtige oplevelser og erfaringer undervejs . Jeg fungerer som personlig træner imellem træningsaftenerne.


Formål og form:

Fokus er at opdage, undersøge og afprøve dit personlige energi kompas. Vi arbejder med de fire energi former, der har betydning for din trivsel og livskvalitet. Jeg arrangerer øvelser, der passer til holdets udfordringer og som giver plads til relevante reflektioner omkring forvaltning af din personlige energi, dine værdier og dit arbejdsliv.


Du hopper ind i mit eksperimenterende univers af øvelser og teknikker, for at afklare, hvordan din energi bedst næres både her og nu, og på den lidt længere bane. Teknikkerne skal praktiseres i hverdagen for at kunne tilpasses netop dit behov og din hverdag.


Du får materiale til de forskellige træningsgange. Det er en skøn blanding af baggrundsviden fra mine 11 års praksis som certificeret stresscoach, min egen livsvisdom og erfaringer samt ekstra øvelser, du selv kan fordybe dig i.


Det Praktiske:

Datoer:

Start lørdag den 13. august kl 10-16, træning 8 mandage fra kl. 16-19 den 22.8, 29.8, 5.9, 12.9, 26.9, 3.10, 10.10, 24.10 og afslutning lørdag den 5. november kl 10-16

I alt 36 timer.


Geografi:

Gentoftegade 45, 1. sal 2820 i Gentofte.

Tilmelding: Kontakt mig på 30683885 for 15 min. uforpligtende samtale, inden du sikrer din plads ved at indbetale kursusgebyret (husk navn). Tilmeldingen er bindende, da der kun er 10 pladser pr. hold. Pladsen kan gives til en anden, hvis du bliver forhindret.

Om Pauline Skov Poulsen:

Jeg har undervist i energibevidsthed siden 2005 som en naturlig del af mine intuitionskurser. Men efter flere opfordringer skal det nu have sit helt eget forløb.

Som underviser ser jeg det som min opgave at skabe et trygt, udfordrende og sjovt læringsrum, hvor der er højt til loftet og plads til at gribe det, der opstår i nuet. Jeg er optaget af at følge den enkeltes udvikling tæt på og samtidigt sikre samhørighed og synergi i hele gruppen. Undervisningsformen er en blanding af oplæg, øvelser, sparring og individuel refleksion.

Glæder mig stort

vel mødt

Pauline