top of page

Træn din intuition efterår 2023


Intuitionstræning er for dig, der vil opdage, hvordan du helt præcist kan bruge din intuition som et kompas gennem livet.


Vi har alle evnen til at skabe et rigt og meningsfuldt liv ved at fornemme vores egen, rigtige retning. Det er bare ikke altid, at vi stoler på os selv og vores intuitive kompas, når vi skal træffe valg eller finde vej i livet. Vi får nemt lyttet til andres forventninger og velmenende råd eller tror, at vi skal kunne regne den ud ved kun at bruge vores rationelle logik.

På dette træningsforløb får du netop vist hvordan, at intuitionen kan hjælpe dig med at tiltrække og skabe det, du gerne vil opnå i forhold til dig selv og dit liv.

Det gør du ved at hoppe ind i mit legende univers af øvelser og teknikker for at opdage, hvordan din intuitive intelligens melder sig på banen og kommunikerer til dig i nuet.


Udbytte:

DU

* Oplever glæde og tryghed ved at lytte indad og stå stærkere i dig selv

* Opdager dine intuitive styrker og hvordan intuitionen taler til dig

* Skærper dit nærvær i nuet og brugen af dine forskellige sanser

* Styrker dine relationer, din kommunikation og dit samvær

* Får hjælp til afklaring af svære valg og beslutninger

* Bliver inspireret til at gå skridtet videre med dine drømme og visioner…


Find gerne en buddy, du kan følges med på kurset. Det er en stor fornøjelse og vil øge dit udbytte at kunne udveksle mere private refleksioner med en, du allerede kender. I kommer selvfølgelig også med i vores eksklusive on-line gruppe, hvor vi holder tråden og deler vigtige oplevelser og erfaringer undervejs. Jeg fungerer som personlig træner imellem træningsaftenerne.

Form og formål:

Den røde tråd er træningen af de fire forskellige typer af intuition; den fysiske, den inter-relationelle, den mentale og den åndelige intuition.

Til hver træningsgang arrangerer jeg øvelser, der giver plads til din umiddelbare, intuitive intelligens, og som arbejder udenom forudindtagede følelser, erfaringer, overbevisninger og blokeringer. Vi undersøger, afprøver og kvalificerer de forskellige intuitive input for at overføre det brugbare til din hverdagspraksis.

Du får også materiale til hver træningsaften. Det er en blanding af baggrundsviden om de forskellige typer af intuition, min egen livserfaring med at bruge intuitionen som kompas samt ekstra øvelser, du selv kan fordybe dig i.


Det praktiske:

Datoer:

Introduktion søndag den 1. oktober kl 10-17, 6 X 3 timer formiddage eller eftermiddage søndag eller lørdag, som vi finder sammen i kalenderen den første gang. Afslutning lørdag den 2. december kl 10-17 i alt 32 timers undervisning og træning. Der vil være kaffe, the og lidt godt til ganen til træningen.


Sted:

Vi mødes på Sophie Brahes gade 1A 1. sal i Helsingør

Tilmelding: Du sikrer din plads ved at kontakte mig på 30683885 og efterfølgende at indbetale kursusgebyret på 6.500 på den tilsendte faktura.

Tilmeldingen skal ske senest søndag den 24. september og er bindende, da der kun er plads til 8 pr. hold. Pladsen kan overdrages til en anden, hvis du bliver forhindret. Holdet oprettes ved 6 tilmeldte.


Om Pauline Skov Poulsen:

Jeg har, som de fleste, været meget intuitiv som barn, men lukkede ned for den intelligens, indtil en livskrise åbnede mig for det spirituelle på ny i mine 30'ere. I 2002 tog jeg en to-årig spirituel uddannelse i Astrologihuset og blev eksamineret af Steen Kofoed, en af Danmarks anerkendte medier. Som en del af uddannelsen var jeg på en uges ophold på Arthur Findley College i England, hvor jeg sidenhen regelmæssigt er vendt tilbage for at videreuddanne mig indenfor det spirituelle felt. Jeg er f.eks. blevet Reiki mester og Inka mester.

Ved siden af mit virke som trivselskonsulent har jeg siden 2005 med stor glæde undervist grupper i at bruge deres intuition samt fungeret som spirituel rådgiver for alle slags mennesker både i private og professionelle anliggender.

Som underviser ser jeg det som min opgave at skabe et trygt, udfordrende og sjovt læringsrum, hvor der er højt til loftet og plads til at gribe det, der opstår i nuet. Jeg er optaget af at følge den enkeltes udvikling tæt på og samtidigt sikre sammenhængskraft og synergi i hele gruppen. Undervisningsformen er en blanding af oplæg, øvelser, sparring og individuel refleksion.
bottom of page