Modul 1 på uddannelsen Intuitivt lederskab august 22


Modul 1 på uddannelsen "Intuitivt Lederskab" er for dig, der vil opdage, hvordan din sjæl taler til dig gennem intuitionen.


Vi har alle evnen til at skabe et rigt og meningsfuldt liv ved at fornemme vores egen, rigtige retning. Det er bare ikke altid, at vi stoler på os selv og vores intuitive kompas, når vi skal finde vej i livet. Vi får nemt lyttet til andres forventninger og velmenende råd eller tror, at vi kun skal lytte til fornuften.

På dette modul får du netop styrket tilliden til, at intuitionen kan hjælpe dig med at skabe det, du gerne vil opnå i forhold til dig selv og dit liv.

Det gør du ved at hoppe ind i mit legende univers af øvelser og teknikker for at opdage, hvordan din intuitive intelligens melder sig på banen og kommunikerer til dig i nuet.


Udbytte:

DU

* Får glæde og tryghed ved at stå stærkere i dig selv

* Opdager din foretrukne intuitive type og dine intuitive styrker

* Skærper dit nærvær i nuet og dine forskellige sanser

* Styrker dine relationer, din kommunikation og dit samvær

* Får hjælp til afklaring af svære valg og beslutninger

* Bliver inspireret til at gå skridtet videre med dine drømme og visioner…


Find gerne en buddy, du kan følges med på kurset. Det er en stor fornøjelse og vil øge dit udbytte at kunne udveksle mere private refleksioner med en, du allerede kender. I kommer selvfølgelig også med i vores eksklusive on-line gruppe, hvor vi holder tråden og deler vigtige oplevelser og erfaringer undervejs. Jeg fungerer som personlig træner imellem træningsaftenerne.

Form og formål:

Den røde tråd er træningen af de fire forskellige typer af intuition; den fysiske, den inter-relationelle, den mentale og den åndelige intuition.


Til hver træningsgang arrangerer jeg øvelser, der giver plads til din rene, intuitive intelligens og arbejder udenom forudindtagede følelser, tanker og evt. blokeringer. Vi undersøger, afprøver og kvalificerer de forskellige intuitive input for at overføre det brugbare til hverdagspraksis.


Du får materiale til hver træningsaften. Det er en blanding af baggrundsviden, min egen livsvisdom og erfaring samt ekstra øvelser, du selv kan fordybe dig i.


Det praktiske:

Datoer:

Start lørdag den 27. august kl 10-16, træning 8 torsdage kl. 18:30-21:30 den 1.9, 15.9, 29.9, 13.10, 27.10, 10.11, 24.11, 8.12 og afslutning lørdag den 10.december kl 10-16


Geografi:

Vi mødes på Gentoftegade 45, 1. sal 2820 i Gentofte.

Tilmelding: Kontakt mig på 30603885 for 15. min uforpligtende samtale om dine ønsker og erfaringer. Du sikrer din plads ved efterfølgende at indbetale kursusgebyret med navns nævnelse. Tilmeldingen er bindende, da der kun er 10 pladser pr. hold. Pladsen kan gives til en anden, hvis du bliver forhindret.


Om Pauline Skov Poulsen:

Jeg har undervist i intuition siden 2005 og elsker det stadig. Som underviser ser jeg det som min opgave at skabe et trygt, udfordrende og sjovt læringsrum, hvor der er højt til loftet og plads til at gribe det, der opstår i nuet. Jeg er optaget af at følge den enkeltes udvikling tæt på og samtidigt sikre sammenhængskraft og synergi i hele gruppen. Undervisningsformen er en blanding af oplæg, øvelser, sparring og individuel refleksion.