Modul 2 på uddannelsen "Intuitivt Lederskab"


Modul 2 på uddannelsen ”Intuitivt lederskab”er for dig, der allerede har praktisk erfaring med de forskellige former for intuition, og nu vil lære at bruge din intuitive intelligens i dit arbejdsliv eller virke.


Dit intuition søger altid at lede dig henimod at udfolde din unikke energi og opfylde dit livsformål. Men det kan være en udfordring helt præcist at forstå og oversætte nuancerne i de intuitive beskeder, især i travle perioder. Det er krævende hele tiden at skulle være opmærksom og flyde med øjeblikkets mulighed. Ikke mindst når vi skal finde styrken til at agere og træffe stærke, intuitive valg. På dette modul har vi derfor fokus på at integrere din intuitive praksis i nuet i arbejdsmæssige sammenhænge. Det kaldes på moderne dansk for Instant Leadership , dvs. evnen til frit at lade sig lede og agere i nuet, så du får øjeblikkelig adgang til de bedste beslutninger gennem din intuition.

Udbytte:

På dette modul får du med andre ord "Instant leadership" i din værktøjskasse. Du får også indsigt i, hvordan du bedst stiller din livsvisdom og ressourcer til rådighed for andre mennesker.


DU får desuden skærpet evnen til:

* Effektfuldt og naturligt at arbejde med livsenergien og den intuitive intelligens

* At nuancere intuitive beskeder og beslutninger

* At sætte retning ud fra loven om livsformål

* At lede og lade sig lede ud fra en balanceret drivkraft og det kollektive felt af intelligens

* At træffe bevidste valg samt at handle i nuet arbejdsmæssigt


Du har måske haft en buddy, du har trænet med på modul 1. Men det kan være, at det nu er tid til at hooke op med en anden, så du bliver udfordret på en ny måde, og på den måde optimerer dit udbytte af træningen.


Formål og form:

Vi lægger ud med at afdække dit mønster i at træffe valg og beslutninger. Vi træner videre på teknikker indenfor de fire forskellige former for intuition, og vi kigger nærmere på faldgrupper i oversættelsen af intuitive beskeder for at styrke præcision.

Dernæst med afsæt i et opdateret selvbillede undersøger, afprøver og kvalificerer vi de intuitive beskeder om det næste naturlige skridt i dit professionelle virke.


Materialet har rod i teorier fra kvantefysikken og den østerlandske livsfilosofi og er krydret med erfaringer fra min egen livslange, intuitive praksis. Materialet indeholder ekstra øvelser, så du efter behov kan dygtiggøre dig i dit eget tempo og på egen hånd.

Det praktiske:

Datoer:

Start søndag den 14. 8 kl 10-16, træning 8 eftermiddage fra kl 16-19 den 25.8, 8.9, 22.9, 6.10, 26.10, 3.11, 17.11, 1.12, samt afslutning lørdag den 3.12 kl 10-16


Geografi:

Vi mødes i grupperummet på Gentoftegade 45, 1. sal 2820 i Gentofte.


Tilmelding: Kontakt mig på 30683885 for 15. min uforpligtende samtale om dine behov og interesser. Du sikrer din plads ved efterfølgende at indbetale kursusgebyret med navns nævnelse. Tilmeldingen er bindende, da der kun er 10 pladser pr. hold. Pladsen kan gives til en anden eller gemmes til næste kursus, hvis du bliver forhindret.

På glædeligt gensyn og stay tuned

Pauline Skov Poulsen