Praktisk træning af din intuition og spirituelle evner januar 2023

Opdateret: 23. okt.


Cirkeltræning er for dig, der ved, at der er så meget mere mellem himmel og jord og har lyst til at udforske dine spirituelle og intuitive evner. Det er for dig, der er nysgerrig på spørgsmål som: Hvad er mit større livsformål? Kan jeg tale med min sjæl og hvordan bruger jeg tiltrækningens kraft?


Indhold:

Henover årets fire første måneder træner du fast sammen med 5-9 andre 3 timer ca. 2 hverdagsaftener om måneden. Vi finder datoerne sammen.

Første gang mødes vi en fuld dag for at samle gruppen, få kontakt med din sjæls energi og dit intuitive kompas. På de efterfølgende træningsaftener arbejder vi udfra en fast struktur men får også altid plads til at gribe, det som opstår her og nu. Vi indleder aftenen med energiøvelser eller meditation, så vi højner vores trivsel og skaber et balanceret afsæt for at kunne stole på intuitionen. Der vil også komme små spirituelle inspirationer og sidst, men ikke mindst praktisk træning enkeltvis, parvis og af hele gruppen.


Forløbet kunne eksempelvis dække emner som:

Sjælsenergi, ego og skyggen

Visualisering og meditation

Læsning af Tarotkort

Psykometri (aflæsning af energi i artefakts)

Auralæsning og psykisk aflæsning

Kontakt til familie, venner og engle i universet

Clairvoyance og guidekontakt

Healing og body - mind - soul fusion


Du hopper altså ind i mit legende univers, hvor der vil være lagt vægt på praktisk træning af evner, som du kan få glæde af i din hverdag. Der vil naturligvis også være plads til spørgsmål, sparring og individuel reflektion. Du får desuden et baggrundsmateriale om energi og intuition, som du også selv kan arbejde ud fra. Vi slutter på festligste vis af med en fuld dag, der altid byder på overraskelser fra universet.


Udbytte:

Udvikling af dig som menneske gennem aktivering og styrkelse af dine iboende spirituelle evner, herunder

*Øget energibevidsthed, så du lærer at holde din energi og trivsel

*Større tillid til at bruge din intuition som kompas

*Styrkelse af dine sociale relationer og den emotionelle intelligens

*Forbedret evne til at træffe rigtige beslutninger

*Stærkere følelse af meningsfuldhed og samhørighed

*Tydligere fornemmelse af din livskontrakt og vej i livet

*FB fællesskab, hvor du opmuntres af de andre og får del i gode oplevelser


Du får klart et større udbytte, hvis du træner sammen med en buddy, som du allerede kender godt og kan følges med. Så overvej hvem du kunne dele spirituelle oplevelser med.


Praktisk info:

Tid: Cirkeltræningen begynder lørdag den 14. januar kl 10-16, hvor vi aftaler 6 tirsdage og-eller torsdage aftener fra kl 18:30-21:30. Forløbet afsluttes lørdag den 15. april kl.10-16

Sted: Vi mødes på Sophie Brahes Gade 1A 1. sal i Helsingør

Pris: 30 timers træning, materiale samt kaffe/the og snacks koster 5.500 kr inklusiv depositum og kan evt. betales i to rater.


Tilmelding:

Du skriver til paulinepoulsen@powerandpeople.com og indbetaler 500 kr. i depositum på konto i arbejdernes Landsbank: 5331 0253160 for at holde din plads. Sidste tilmeldingsfrist er fredag den 6. januar og tilmeldingen er bindende, men pladsen kan foræres til en anden, hvis du bliver forhindret. Holdet oprettes ved tilmelding af 6 personer.


Jeg glæder mig til, at vi skal opleve universets magiske verden sammen

Vel mødt


Pauline