top of page

Reiki I indvielse og healingspraksis


Bliv Reiki indviet og få indblik i mennesket som et energivæsen...

Reiki healing er en spirituel behandlingspraksis, der har sin oprindelse i Japan, men nu er spredt ud til hele verden. Den fulde uddannelse består af tre niveauer, som kan tages som selvstændige moduler. Reiki kan praktiseres af enhver, uanset religiøse eller spirituelle overbevisninger. Nogle tager uddannelsen som supplement til deres øvrige kropsbehandlerpraksis, men du kan også blive indviet i Reiki for din egen velværes skyld og for at for udvidet, højnet og stabiliseret din personlige energi.


Udbytte:

Reiki 1 lærer du om:

  • historien og principperne bag Reiki traditionen

  • dine egne energier. Du modtager også en "indvielse", som åbner dig som kanal for Reiki energien, der har en særlig vibration.

  • de grundlæggende teknikker til selvhealing

  • hvordan du kan udføre healing på andre


Indhold:

På Reiki 1 lægges der først og fremmest vægt på dig som kanal for energien og din åbning gennem indvielsen. Efter åbningen går du igennem en udrensningsperiode, som du skriver dagbog over. Formålet er at opdage, hvordan hele dit energisystem bliver rebooted.


På indvielsesweekenden får du også rig lejlighed til både at modtage og give healing til andre og derigennem opøve dine healingsevner med det samme.

Du vil opdage, om du som Teiki udøver foretrækker at have en systematisk tilgang med håndpositioner i en fast rækkefølge eller vælger at bruge din intuition til at lede energien hen til specifikke områder, der kræver healing.

Som Reiki modtager vil du opdage, dine spændinger eller blokeringer i kroppen, og hvordan Reiki energien er en hjælp til, at kroppen finder tilbage i sin naturlige balance.


Det Praktiske:

Sted: Sophie Brahes gade 1A, Helsingør

Tid: En aftalt weekend samt en opfølgende weekenddag efter udrensningsperioden fra kl 10-17

Pris: 3.500 kr. inklusiv materiale og let forplejning, du sørger selv for frokost.

Tilmelding: Ring på 30683885 eller skriv på paulinepoulsen@powerandpeople.com for at høre om tidspunktet for den næste indvielse eller blive skrevet på venteliste.


Jeg glæder mig til at indvie dig i Reiki traditionen


Pauline


 

Comments


bottom of page