top of page

Om Pauline

At hjælpe mennesker fra et sted til et andet har altid været omdrejningspunktet i mit profesionelle virke. Som psykoterapeut, konsulent, coach og underviser er nøgleordene fysisk og psykisk trivsel, personlige ressourcer og kompetencer, lederskab og udvikling samt indlevelse i samarbejde og kommunikation, alt sammen med afsæt i muligheder fremfor begrænsninger.

 

Mit fundament er mere end 15 års erfaring med at støtte, udfordre og udvikle mennesker til et balanceret og meningsfuldt (arbejds)liv. Deraf navnet på min virksomhed "Power and People. 

Jeg ved, hvad der skal til for at udvikle personlig power, opnå klarhed omkring karrieremæssige skift og forandringsprocesser i al almindelighed, skabe nyt liv i samarbejdet, forbedre kommunikationen og højne trivslen både individuelt og I arbejdsfællesskabet.

 

Hertil kommer min særlige kompetence i at lære andre at genopdage og inddrage den intuitive intelligens som en bevidst personlig, faglig og ledelsesmæssig ressource i en uvis og hurtigt omskiftelig verden.

 

I udfoldelsen af den enkeltes kraft og livsformål har vi mere end nogensinde brug for  at aktivere den intuitive intelligens og det indre, intuitive kompas for at kunne lede os selv og andre. Jeg udbyder derfor kurser i energibevidsthed og intuition.

Som uddannet Cand. Mag. i Mentalitetshistorie og Dansk Sprog PR ved Roskilde Universitetscenter har jeg i en årrække undervist unge og voksne på Niels Brock Handelsgymnasium. 

Jeg tog dernæst en 4-årig oplevelsesorienteret psykoterapeutisk uddannelse ved Psykoterapeutisk Institut og en 2-årig alternativ behandleruddannelse i energi og intuition bl.a. i England. Jeg er derudover løbende  blevet efteruddannet og certificeret i bl.a. coaching, kognitiv terapi samt stresshåndtering. 

Erfaring

Jeg har siden 2006 haft private konsultationer og samtidigt arbejdet med teambuilding, ledelse og HR. Jeg har assisteret ledere  med at udvikle deres medarbejdere individuelt og i teams især i forbindelse med organisatoriske forandringsprocesser. I de seneste par år har mit arbejde også været fokuseret på  at udvikle lederne, herunder at træne dem i intuitivt lederskab.

Kunder 2018-2022

BIG

Kieler Architects APS

Royal Copenhagen, Fiskars

Dansk Scenekunstskole

Louisiana, Museum of Modern

Bloom Institute

SiteCore A/S

Axiell Group

Gentofte Kommune

Dampskibsselskabet Norden

SOS Børnebyerne

Aurahøj Gymnasium

Kunder i 2018/19

Tidligere kunder

Det Kongelige Teater

Nordisk Film

Teatergruppen Sort Samvittighed

AP Møller-Mærsk A/S

DT Group Danmark A/S

Schneider Electric Danmark A/S

Spies Rejser

Handelsbanken

Carnegie Bank A/S

Dupont

CGI Danmark A/S

HK

Hørsholm Kommune

Naturstyrelsen

Schleroseforeningen

Webjuice A/S

Inbound CPH

Anbefalinger

shutterstock_230133388_ikoner-15.png
shutterstock_230133388_ikoner-15.png
shutterstock_230133388_ikoner-15.png
shutterstock_230133388_ikoner-15.png
shutterstock_230133388_ikoner-15.png

"Royal Copenhagen has been working for many years with Pauline on a range of people topics, from stress coaching to executive sparring, from individual talks to group workshops. Due to Pauline her authenticity and empathy, our people have had great success working with her which has resulted in several successful returns after unfortunate stress periods, but also different views on working in or with our teams. Pauline is a social person that values the personal relationship with her customers, which results in a very strong connection that in the end also supports the company and the individuals. I personally am glad working with Pauline as well, as she is not a typical kind of coach, but also deeply interested in stories behind in order to understand how things really are. A normal meeting is not her favorite, she rather invites for a walk and talk in the fresh air, which is a great approach. I can warmly recommend other companies and individuals working with Pauline!"

 

Sjoerd Leeflang

VP Business, Royal Copenhagen

”Mine varmeste anbefalinger til Pauline - en helt fantastisk coach. Via sin lytte og spørgeteknik, har Pauline en utrolig evne til at guide ind til de essentielle emner. Uanset emne, kan hun altid bidrage med konstruktive værktøjer, der kan arbejdes med. Hun er god til at udfordre og skubbe på for i sidste ende at bidrage til bedre resultater. Hendes behagelige væsen og høje empati er blot et ekstra plus til det samlede billede.”

Heidi Ethelberg

Head of HR Operations at STARK GROUP A/S

”Pauline får min varmeste anbefaling. Jeg går altid klogere og gladere fra et møde med Pauline. Hun er hurtig og skarp i sin analyse, og læser ret hurtigt hvad behovet er. Jeg har ad flere gange haft ledelsessparring, hvor Pauline har guidet mig i processen omkring mine ledelsesstyrker og svagheder, og at få koblet dette sammen med mine arbejdsværdier.”

Nadia Burchard

Leder hos Scleroseforeningen

”Vores periode sammen - har for mig været et super spændende forløb, det har både været en øjenåbner og samtidig en erkendelse af at ægte intuitive informationer/beslutninger - inspireret af vores individuelle guides - er et værktøj med et stort potentiale.

Pauline har ihærdigt forsøgt at samle os til velfungerende gruppe. Pauline har åbnet for hendes store værktøjskasse og har ført os ind i en verden som jeg bruger og vil bruge i min fremtid. Stort tak til Paulines altid topmotiverede indsats og gode humør.”

Kurt Weiss

Chairman Of The Board hos Theater SeaChange & amp;amp; SeaChange LAB

”Sort Samvittighed har med stor fornøjelse i to omgange brugt Pauline Poulsen til at facilitere rammerne for en kreativ udviklingsproces og til at udvikle på vores samarbejde og fælles potentiale. Pauline er en kompetent, lydhør og engageret rådgiver, som hjalp os med at formulere en række fælles mål og udfordringer og gav os konkrete, brugbare redskaber til vores fortsatte arbejde”

Teatergruppen Sort Samvittighed

Anbefalinger
bottom of page