Om Pauline

Power and People stiftede jeg i 2006 ud fra en stærk intention om at være med til at højne arbejdsglæde og det autentiske lederskab i erhvervslivet, efter selv at være kommet ud af en lang periode med stress og mistrivsel.

Navnet hentede jeg ned intuitivt og set i bakspejlet giver det rigtig god mening, hvorfor det på en gang skulle referere til energi, livskraft,  ledelse og mennesker. Omdrejningspunktet i mit virke har altid været og er stadig at guide andre ind i den kerne, der rummer vores unikke essens, vores drivkraft og vores vilje til at skabe noget, der er større end os selv og med det højere gode som mål.

I udfoldelsen af den enkeltes potentiale og vision har vi mere end nogensinde brug for  at aktivere den intuitive intelligens og det indre, intuitive kompas for at kunne lede os selv og andre i en uvis og hurtigt omskiftelig verden. Jeg udbyder derfor også kurser i intuition og fremtidssans.

Som uddannet Cand. Mag. i Mentalitetshistorie og Dansk Sprog PR ved Roskilde Universitetscenter har jeg i en årrække undervist unge og voksne på Niels Brock Handelsgymnasium. Her opdagede jeg, at det især var de studerendes dannelse og personlige udfordringer, jeg blev optaget af og valgte derfor at videreuddanne mig i personlig udvikling.

Jeg tog en 4-årig oplevelsesorienteret psykoterapeutisk uddannelse ved Psykoterapeutisk Institut og en 2-årig alternativ behandleruddannelse i energi og intuition bl.a. i England. Jeg er derudover  blevet efteruddannet i coaching, kognitiv terapi samt stresshåndtering. 

Erfaring

Jeg har siden 2006 arbejdet indenfor teambuilding, ledelse og HR og samarbejdet med ledere om at udvikle deres medarbejdere individuelt og i teams omkring trivsel, kommunikation og samarbejde især i forbindelse med organisatoriske forandringsprocesser. I de seneste par år har mit arbejde også været fokuseret på  at udvikle lederne, herunder at træne dem i intuitivt lederskab.

 
 

Kunder 2018-20

BIG

Kieler Arkitekter APS

Royal Copenhagen, Fiskars

Dansk Scenekunstskole

Louisiana, Museum of Modern ArtBloom Institute

SiteCore A/S

Axiell Group

Gentofte Kommune

Dampskibsselskabet Norden

SOS Børnebyerne

Aurahøj Gymnasium

 

Tidligere kunder

Det Kongelige Teater

Nordisk Film

Teatergruppen Sort Samvittighed

AP Møller-Mærsk A/S

DT Group Danmark A/S

Schneider Electric Danmark A/S

Spies Rejser

Handelsbanken

Carnegie Bank A/S

Dupont

CGI Danmark A/S

HK

Hørsholm Kommune

Naturstyrelsen

Schleroseforeningen

Webjuice A/S

Inbound CPH

 

Anbefalinger

shutterstock_230133388_ikoner-15.png
shutterstock_230133388_ikoner-15.png
shutterstock_230133388_ikoner-15.png
shutterstock_230133388_ikoner-15.png
shutterstock_230133388_ikoner-15.png

"Royal Copenhagen has been working for many years with Pauline on a range of people topics, from stress coaching to executive sparring, from individual talks to group workshops. Due to Pauline her authenticity and empathy, our people have had great success working with her which has resulted in several successful returns after unfortunate stress periods, but also different views on working in or with our teams. Pauline is a social person that values the personal relationship with her customers, which results in a very strong connection that in the end also supports the company and the individuals. I personally am glad working with Pauline as well, as she is not a typical kind of coach, but also deeply interested in stories behind in order to understand how things really are. A normal meeting is not her favorite, she rather invites for a walk and talk in the fresh air, which is a great approach. I can warmly recommend other companies and individuals working with Pauline!"

 

Sjoerd Leeflang

VP Business, Royal Copenhagen

”Mine varmeste anbefalinger til Pauline - en helt fantastisk coach. Via sin lytte og spørgeteknik, har Pauline en utrolig evne til at guide ind til de essentielle emner. Uanset emne, kan hun altid bidrage med konstruktive værktøjer, der kan arbejdes med. Hun er god til at udfordre og skubbe på for i sidste ende at bidrage til bedre resultater. Hendes behagelige væsen og høje empati er blot et ekstra plus til det samlede billede.”

Heidi Ethelberg

Head of HR Operations at STARK GROUP A/S

”Pauline får min varmeste anbefaling. Jeg går altid klogere og gladere fra et møde med Pauline. Hun er hurtig og skarp i sin analyse, og læser ret hurtigt hvad behovet er. Jeg har ad flere gange haft ledelsessparring, hvor Pauline har guidet mig i processen omkring mine ledelsesstyrker og svagheder, og at få koblet dette sammen med mine arbejdsværdier.”

Nadia Burchard

Leder hos Scleroseforeningen

”Vores periode sammen - har for mig været et super spændende forløb, det har både været en øjenåbner og samtidig en erkendelse af at ægte intuitive informationer/beslutninger - inspireret af vores individuelle guides - er et værktøj med et stort potentiale.

Pauline har ihærdigt forsøgt at samle os til velfungerende gruppe. Pauline har åbnet for hendes store værktøjskasse og har ført os ind i en verden som jeg bruger og vil bruge i min fremtid. Stort tak til Paulines altid topmotiverede indsats og gode humør.”

Kurt Weiss

Chairman Of The Board hos Theater SeaChange & amp;amp; SeaChange LAB

”Sort Samvittighed har med stor fornøjelse i to omgange brugt Pauline Poulsen til at facilitere rammerne for en kreativ udviklingsproces og til at udvikle på vores samarbejde og fælles potentiale. Pauline er en kompetent, lydhør og engageret rådgiver, som hjalp os med at formulere en række fælles mål og udfordringer og gav os konkrete, brugbare redskaber til vores fortsatte arbejde”

Teatergruppen Sort Samvittighed