top of page

Min passion er at "lande stjerner" ved at hjælpe mennesker med at trives og udfolde deres helt særlige personlige og profesionelle kvaliteter

Individuelle sessioner

Trænger du til at få stillet skarpt på dig selv, din trivsel, dit arbejde eller din retning, så book en enkelt samtale og få et godt afsæt til at skabe den nødvendige forandring.
Har du appetit på mere, så sætter vi mål og tidsrammen og begynder at arbejde med at ændre din adfærd, så du kommer derhen, du gerne vil.

Team sessioner

Er du en del af et team af ledere eller medarbejdere, der ønsker at skabe bedre grobund for psykologisk tryghed, og en energibevidst arbejdskultur, hvor 1 plus 1 kan give11. Så lad os mødes for at tale om et forløb, hvor vi sammen får optimeret på trivslen, dynamikken, kommunikationen, eller samarbejdet.

Workshops om Intuitiv ledelse og fremtidssans

Savner du og dine kolleger at komme på omdrejningshøjde med morgendagens, bæredygtige ledelse og fremtidens arbejdsliv, så kontakt mig omkring muligheder for workshops og inspiration på teamdage.

Speciale:

Du kan som leder, medarbejder eller HR blive klædt på til fremtidens arbejdsliv ved at få styrket din energibevidsthed og dit intuitive lederskab. Du bliver trænet i i at forvalte din energi bæredygtigt og at bringe din intuitive intelligens bevidst i spil på arbejdet - eksempelvis når du skal levere ekstraordinære løsninger, rekruttere nye medarbejdere, skabe sammenhængskraft eller træffe hurtige beslutninger.  

bottom of page