top of page

Samtaleforløb

Ungesamtaler i Helsingør, Nordsjælland

Ungesamtaler afhjælper mistrivsel blandt unge i Helsingør

Ungesamtaler afhjælper mistrivsel blandt unge i Helsingør

Ungesamtaler er for dig, som er mellem 14 og 30 år, og som enten ikke trives eller som har brug for at tale ud om noget, der kan være svært at vende med venner eller familie

Symptomer på mistrivsel
Der er forskellige grader af mistrivsel og den kan komme til udtryk på mange måder. 
Du kan måske have for vane at overtænke, være ængstelig, føle dig udenfor og opleve FOMO, eller føle dig stresset og have fysiske symptomer som hjertebanken og søvnløshed. Du kan også have fået stillet en diagnose eller stå i et afhængighedsproblem, som gør det svært at styre dig selv og din adfærd. 

Samtaleforløbet
Samtaleforløbet handler om at skabe plads til at være dig med alt, hvad du har at byde på.
Sammen kigger vi på årsagerne til, at du ikke trives. Vi undersøger din adfærd og dine reaktioner for så at klæde dig på til bedre at kunne deale med det, som er svært i livet.

Anbefaling

Ved udsving i livet hjælper Pauline mig altid tilbage i balance og gør mig klogere på, hvorfor der er ubalance. Hun styrker også min evne til at lytte til min egen intuition – og dykker ofte lige et ekstra lag dybere ned i min underbevidsthed. I vores samtaler er der altid kloge svar at hente, som giver mig en accept og forståelse af, hvor jeg er og mest af alt lys og tro på det, som kommer mig i møde.

Julie Brandt Jensen
Designstuderende

Læs mere om samtaleforløb

Læs mere om 
facilitering

Læs mere om undervisning

Book tid

Ring eller skriv

bottom of page