top of page

Samtaleforløb

Parterapi i Helsingør,
Nordsjælland

Er I på udkig efter en parterapeut i
Helsingør?

Parterapi er en mulighed for dig og din partner til at investere fornyet energi og kærlig opmærksomhed ind i jeres parforhold ved at udforske kærlighedslivet og de mønstre og dynamikker, der præger jeres relation. 

Alle relationer forandrer sig
Alle længerevarende parforhold går igennem forskellige livsfaser, hvor der kan opstå behov for at kigge på kontakten, nærværet og samværet.
Under min vejledning kan I f.eks. arbejde med at opdage og forstå de dybereliggende årsager til hverdagens misforståelser, små sammenstød og følelsesmæssige afstand.

Men parterapien kan også virke forbyggende ved at skabe grobund for at tage jeres nuværende parforhold til et næste niveau af samliv, intimitet, og erotik ved at undersøge nye behov, længsler og drømme hver for sig og sammen. 

Jeg ser frem til at møde jer til parterapi i min praksis i Helsingør.

Anbefaling

Jeg har været i parterapi hos Pauline. Jeg har ikke været vant til at træde ind i en terapeutisk sammenhæng, og jeg er ikke en der er god til at forstå eller tale om følelser, men jeg følte mig tryg, set og hørt, og jeg lærte at forstå min kærestes frustrationer og hørte ting, jeg ikke havde en viden om. Vores kommunikation er blevet meget bedre. 

Mikkel 
Selvstændig og anonym klient

Læs mere om samtaleforløb

Læs mere om 
facilitering

Læs mere om undervisning

Book tid

Ring eller skriv

bottom of page