Empowerment er at blive støttet i at stå i sit eget lys for at udfolde sine styrker i samspillet med andre

"Jeg har 14 års erfaring indenfor teambuilding, HR og ledelse. Jeg ved derfor, hvad der skal til, for at du kan udvikle dine personlige kompetencer, få klarhed i karrieremæssige skift eller forandringsprocesser, forbedre din kommunikation, skabe nyt liv i samarbejdet og højne trivselen både individuelt og som del af et team. Hertil kommer mine særlige evner i at bruge intuitionen som en bevidst faglig og ledelsesmæssig ressource." 

Pauline Poulsen

INTUITIVT

LEDERSKAB

Hurtige beslutninger kan i bestemte situationer være mindst lige så gode som forsigtige og velovervejede. De hurtige bedømmelser og første indtryk kan opøves og optimeres akkurat, som man kan lære at tænke logisk. Lær at lytte til og stole på din intuition som en kilde til indsigt.

INTUITIV

TRÆNING

Intuitiv træning gennemføres både for hold af ledere eller medarbejdere fra samme virksomhed eller som hold på tværs af organisationer. Træningen er en vekslen mellem korte faglige oplæg, praktiske øvelser og sparring med andre ud fra et mål om at opøve egne intuitive færdigheder, få intuitive arbejdsmetoder og værktøjer, dele erfaringer og få et fælles sprog.

TEAM-

PERFORMANCE

Optimer jeres lederskab ved at undersøge blinde vinkler på, hvordan I spiller hinanden bedre, udnytter uforløst potentiale eller træffer beslutninger med lederteamets samlet succes for øje. Ud fra min positiv udgave af Patrick Lencionis teammodel, arbejder vi med at hæve teamets samarbejde og performance til et nyt niveau.

PERSONLIGT

LEDERSKAB

I dette udviklingsforløb er udbyttet at få din professionelle passion og karrieremæssige ambitioner til at gå op i en højere enhed med privatliv, familie og trivsel. Vi kigger også på, hvordan din ledelsesstil passer til dine medarbejderes behov og organisationens forventninger.

COACHING

Med mig som sparringspartner får du en undersøgende ”tankestrækker”, der både vil følge og udfordre dig på det strategiske perspektiv, i det relationelle og på det konkrete handlingsplan. Omdrejningspunktet vil altid være dig, dine mål og dine udfordringer. 

MEDARBEJDER-

UDVIKLING

Få sat matchet mellem medarbejderens passion og organisations kompetence behov under lup for at reducere gennemløbet i medarbejderstaben og i stedet muliggøre mødet mellem medarbejder- og forretningsudvikling.

LEDERTRIVSELS-

TJEK

Et motiverende arbejdsmiljø begynder med det gode eksempel. Få teknikker og redskaber til at imødegå perioder med ekstra krav eller større arbejdspres, så du bibeholder trivslen, præstationsevnen, den gode energi og de skarpe beslutninger. Forløbet kan også ruste dig til at tage stressen i opløbet blandt dine medarbejdere. 

MEDARBEJDER-

TRIVSEL

Lær at mestre din egen energi og holde balancen trods perioder med travlhed og deadlines. Vi undersøger, hvad der virker i praksis, så du har dig selv med i nuet både i arbejds- og privatlivet. Imellem sessionerne afprøver du konkrete redskaber med henblik på at integrere egenomsorg og en bæredygtig livsstil.

DEN SVÆRE

SAMTALE

Støtte og stabilitet fra ekstern kriserådgiver kan gøre en betydelig forskel for det positive udfald, når organisationen gennemgår en større omstilling eller skal løse konflikter og traumatiske situationer. Nøgtern møder jeg de involverede parter med en professionel tilgang til at skabe meningsfulde og realistiske løsninger. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontakt mig gerne for en uforpligtende samtale,

hvis du er blevet nysgerrig eller har brug for  yderligere afklaring af,

hvad du/I præcist har brug for.

power and people

Power and People har siden 2005 assisteret både ledere og medarbejdere i private og offentlige organisationer gennem forskellige forandringsprocesser. På den baggrund tilbyder Power and People individuelle forløb og konsulentydelser indenfor den bløde del af HR og ledelse. Visionen er at udvikle en Ny Nordisk Ledelsesfilosofi baseret på menneskelig bæredygtighed.

Send en besked

v/ Pauline Skov Poulsen

Specialist i energi og intuition
Cand.Mag & Psykoterapeut MPF
EMCC godkendt Coach

paulinepoulsen@powerandpeople.com

+45 3068 3885

  • Black LinkedIn Icon

navn: *

email: *

telefon:

besked: