top of page

Facilitering

Konflikthåndtering i Helsingør, Nordsjælland

Har du brug for en konfliktmægler i Helsingør?

Fra konflikt til konstruktiv uenighed
Vi tackler uenigheder næsten dagligt. Men hvis du bruger for meget af din tid og energi på magtkampe eller på at håndtere konflikter enten på arbejdet eller i dit privatliv, så kan assistance fra en konfliktmægler være en god investering. For når vi ved, hvordan vi skal håndtere og løse konflikter, kan uenighed og stridigheder omdannes til innovation og skabe grobund for vækst og fornyet trivsel.

Metode og mål
Som mægler hjælper jeg de uenige parter til selv at komme frem til mulige løsninger på konflikten ved at styre og tage hånd om processen, så parterne får en forståelse for hinandens situation og synspunkter.
Parternes fokus ændres undervejs, så det går fra krav til behov og interesser samt fra et bagud skuende til et fremadrettet perspektiv. Mæglingens mål er at finde en løsning på konflikten, der tilgodeser begge parters behov og samtidigt udnytter modsætningerne mellem parterne konstruktivt.

Konflikter kan opstå alle steder hvor mennesker er sammen, nogle vokser sig blot så store, at de kan sætte sig fast og blive uoverskuelige at løse for de involverede parter. I de tilfælde er konflikthåndtering og mægling en vej til at genoprette tillid, tryghed og trivsel.

Vel mødt til konflikthåndtering på mit kontor i Helsingør.

Anbefaling

Pauline er god til at gå bagom snakken og ind i sagens kerne. Hun faciliterer med en lethed, som der er brug for og på en kærlig og rummelig måde. Hun er samtidig god til at skabe klarhed undervejs og kommer med effektfulde redskaber til at løse knuder og konflikter

Hanne Mørkenborg og Lars Petersen

Selvstændigt erhvervsdrivende

PP_Hero_konflikthåndtering_image.png
pexels-dmitry-demidov-515774-3852577.jpg

Læs mere om samtaleforløb

Læs mere om 
facilitering

Forandringsledelse
Konflikthåndtering

Læs mere om undervisning

Book tid

Ring eller skriv

bottom of page