top of page

Undervisning

Ledertræning i Helsingør, 
Nordsjælland

Lederkursus i intuitiv ledelse i 
Helsingør, Nordsjælland

Nye tider kræver nye ledelsesværktøjer – intuitionen som unik vejviser 
Bliv trænet i at navigere mere sikkert i en uforudsigelig verden ved at inddrage din intuitive intelligens som et bevidst værktøj i din daglige ledelse. 

Indhold:
Intuitionen er en medfødt kilde til indsigt, vi alle har. Den er et virksomt redskab, når vi skal orientere os i forhold til os selv, vores medmennesker og omgivelser. Vi bruger den ofte instinktivt som en mavefornemmelse i krisesituationer. Men vi kan lære at drage nytte af den på et højere bevidsthedsniveau, når vi eksempelvis bruger den mere undersøgende som supplement til empirisk data eller som medspiller i vores valg og beslutninger. 

Form: 
Du kan vælge at gå ind i et individuelt træningsforløb eller i et træningsforløb sammen med andre ledere. Uanset om du ønsker at træne individuelt eller i en gruppe, så lærer du at:

  • handle proaktivt ved at spotte de næste udfordringer lige rundt om hjørnet (fremtidssans)

  • håndtere dilemmaer og stå stærkere i dine beslutninger 

  • lede og motivere dine medarbejdere på trods af fysisk distance og sparsom kontakt

  • sætte det lange lys på og vælge den rigtige retning for teamet eller virksomheden.

 

Udbytte: 
Du henter intuitiv navigationserfaring ved at træne intuitionen i relevante øvelser valgt med afsæt i dine ledelsesmæssige udfordringer. Ud af øvelserne destillerer og oversætter vi de intuitive data til viden, du kan omsætte i dit arbejde. Vi arbejder henimod, at du bliver fortrolig med din intuitive intelligens ved at genkende, hvordan din intuition melder sig på banen, og hvordan den kommunikerer til dig. 

Kontakt mig for at høre mere om pris og fordele ved det individuelle ledertræningsforløb og ledergruppeforløbet.

Anbefaling

Vores periode sammen - har for mig været et super spændende forløb, det har både været en øjenåbner og samtidig en erkendelse af at ægte intuitive information- er/beslutninger - inspireret af vores individuelle guides
- er et værktøj med et stort potentiale. Pauline har ihærdigt forsøgt at samle os til velfungerende gruppe. Pauline har åbnet for hendes store værktøjskasse og har ført os ind i en verden som jeg bruger og vil bruge i min fremtid. Stor tak til Paulines altid topmotiverede indsats og gode humør. 

Kurt Weiss
Chairman Of The Board hos Theater SeaChange & amp;amp; SeaChange LAB 
 

daylight-environment-forest-459225.jpg

Læs mere om samtaleforløb

Læs mere om 
facilitering

Læs mere om undervisning

Intuitivt lederskab

Book tid

Ring eller skriv

bottom of page